Papírkalandok

Kézműves termékek webshopja

Papírkalandok

Kézműves termékek
webshopja

Papírkalandok

projekt bemutatása

Ügyfél

Balázsné Lengyel Kati évtizedes tapasztalatokkal rendelkező kézműves alkotó. Különlegessége, hogy papírból készít ajándéktárgyakat és lakásdekorációkat, akár egyedi elképzelések alapján is. Hosszú évek óta érlelődött benne a gondolat, hogy saját webáruházat nyisson az alkotásai számára, de ezek rendszerint zátonyra futottak. Ekkor kerültünk kapcsolatba egy közös ismerős révén, és Kati úgy döntött, hogy ad még egy esélyt a webshop számára.

Célok

Hamar egyértelmű lett, hogy Kati nemcsak egy webshopot képzelt el, hanem egy olyan oldalt, amelyen be is mutathatja a munkásságát, kiemelve szezonális termékeit. Mivel egyéni megrendeléseket is teljesít, fontos volt hangsúlyozni ennek jelentőségét és részletes útmutatót adni hozzá. Több megbeszélésen keresztül tisztáztuk a paramétereket, és javaslatomra a webshopot bemutató oldallal kombináltuk, melyen prezentálhatja az alkotási folyamatot és részletes információkat adhat a megrendelésekről.

Papírkalandok

Tervezés

A weboldal és webshop felépítését, küllemét Kati rám bízta, nagy szabadságot adva nekem. Beszélgetéseink során világos lett számomra, hogy Kati a hagyományokat és a modernséget is képviseli az alkotásaival, de mindenekelőtt az igényességet. Ehhez a vonulathoz egy szellős és határozottan tagolt weboldalt képzeltem el, mely küllemében és színvilágában ötvözi a klasszikus és modern, játékos elemeket.

Megvalósítás

A főoldal felépítésénél így a modern és játékos megközelítést részesítettem előnyben, finom animációkkal, nagy képekkel és lendületes, a papírhajtogatást imitáló betűtípussal. Ezeket egészítettem ki akciógombokkal, terelve az érdeklődök figyelmét a további aloldalak, elsősorban a webshop felé.

Az információs oldalakon és a webshopon ellenben a klasszikus és minél szellősebb megközelítést helyeztem előtérbe, komolyságot adva a rendelési információknak és a fókuszt a webshopon tartva. Mivel Kati több száz termékkel dolgozik, fontos volt kategóriába rendezni és összehangolni őket. A webáruházat a termékkategóriák feltűntetésével alakítottam ki, hogy az érdeklődök célzottan is rálelhessenek a kívánt termékre.

Végeredmény

Az elkészült oldal küllemében és funkcióiban is elnyerte Kati tetszését. Elegyíti a klasszikus és tiszta vonulatot a játékos és modern megközelítéssel. De a legfontosabb, hogy már napról-napra lelkes vásárlókat generál Katinak, pedig a munka koránt sem volt egyszerű.

Kati az egyik legkülönlegesebb ügyfél a számomra, mivel esetében jól megmutatkozott, hogy kiváló munkát csak úgy lehet végezni, ha nemcsak egy webshopot kap, hanem motivációt és támogatást is. Katit végig lelkesítettem a folyamat során, hogy megérdemlik az alkotásai, hogy saját weblapon is bemutatkozzanak. Többször beszéltem vele, üzeneteket váltottunk, hogy jó úton halad. Mindig figyeltem arra, hogy apró részletekben kérjem tőle a webáruházra szánt anyagokat, segítve őt, hogy a lényegnél maradjon.

Ezért szeretek egyéni vállalkozókkal és alkotókkal dolgozni, akik magasabbra akarnak törni, mert jól lehet őket inspirálni, ami engem kifejezetten megmozgat és lelkesít. A siker felé vezető út tele van bizonytalansággal, ezt a magam bőrén is tapasztaltam. Ilyenkor jól jön a türelem, a rugalmasság és támogatás.

Igen, Katival a megállapított határidőt egy bő hónappal túlléptük. És igen, jóval több munkával járt, mint előzetesen számoltuk. A végén mégis egy  álom vált valóra a számára a saját bemutató oldala és webshopja révén. A lényeg pedig ez, nem más.

Papírkalandok

Fedezz fel további honlapokat!

B-Studio

B-Studio

Fotográfus vállalkozás számára készített honlap. Gábor munkásságához illeszkedve egy letisztult weblap lett a cél, melyen be tudja mutatni a képeit, továbbá lehetővé teszi a vele való kapcsolatfelvételt.

keindl anita | eros design

Lélekrózsa Fejlesztő Műhely

Egy igazán személyes honlap. Nem is lehetne másként, hiszen Anita tanítóként és coachként mindenkit az egyéni fejlődésre és a pozitív életszemléletre motivál. Akárcsak a weblapja.

Emeld Te is új szintre tevékenységed online, és jelentkezz a kötelezettségmentes konzultációra új honlapod kapcsán!

Eros | Design

építsük fel együtt
új honlapod

Elérhetőségek

Copyright © | Eros Design | 2024