Papírkalandok

Kézműves termékek webshopja

Papírkalandok

Kézműves termékek webshopja

Screenshot 7 2

projekt bemutatása

Ügyfél

Balázsné Lengyel Kati évtizedes tapasztalatokkal rendelkező kézműves alkotó. Különlegessége, hogy papírból készít ajándéktárgyakat és lakásdekorációkat, akár egyedi elképzelések alapján is. Hosszú évek óta érlelődött benne a gondolat, hogy saját webáruházat nyisson az alkotásai számára, de ezek rendszerint zátonyra futottak. Ekkor kerültünk kapcsolatba egy közös ismerős révén, és Kati úgy döntött, hogy ad még egy esélyt a webshop számára.

Célok

Hamar egyértelmű lett, hogy Kati nemcsak egy webshopot képzelt el, hanem egy olyan oldalt, amelyen be is mutathatja a munkásságát, kiemelve szezonális termékeit. Mivel egyéni megrendeléseket is teljesít, fontos volt hangsúlyozni ennek jelentőségét és részletes útmutatót adni hozzá. Több megbeszélésen keresztül tisztáztuk a paramétereket, és javaslatomra a webshopot bemutató oldallal kombináltuk, melyen prezentálhatja az alkotási folyamatot és részletes információkat adhat a megrendelésekről.

Papírkalandok

Tervezés

A weboldal és webshop felépítését, küllemét Kati rám bízta, nagy szabadságot adva nekem. Beszélgetéseink során világos lett számomra, hogy Kati a hagyományokat és a modernséget is képviseli az alkotásaival, de mindenekelőtt az igényességet. Ehhez a vonulathoz egy szellős és határozottan tagolt weboldalt képzeltem el, mely küllemében és színvilágában ötvözi a klasszikus és modern, játékos elemeket.

Papírkalandok

Megvalósítás

A főoldal felépítésénél így a modern és játékos megközelítést részesítettem előnyben, finom animációkkal, nagy képekkel és lendületes, a papírhajtogatást imitáló betűtípussal. Ezeket egészítettem ki akciógombokkal, terelve az érdeklődök figyelmét a további aloldalak, elsősorban a webshop felé.

Az információs oldalakon és a webshopon ellenben a klasszikus és minél szellősebb megközelítést helyeztem előtérbe, komolyságot adva a rendelési információknak és a fókuszt a webshopon tartva. Mivel Kati több száz termékkel dolgozik, fontos volt kategóriába rendezni és összehangolni őket. A webáruházat a termékkategóriák feltűntetésével alakítottam ki, hogy az érdeklődök célzottan is rálelhessenek a kívánt termékre.

papirkalandok

Végeredmény

Az elkészült oldal küllemében és funkcióiban is elnyerte Kati tetszését. Elegyíti a klasszikus és tiszta vonulatot a játékos és modern megközelítéssel. De a legfontosabb, hogy már napról-napra lelkes vásárlókat generál Katinak, pedig a munka koránt sem volt egyszerű.

Kati az egyik legkülönlegesebb ügyfél a számomra, mivel esetében jól megmutatkozott, hogy kiváló munkát csak úgy lehet végezni, ha nemcsak egy webshopot kap, hanem motivációt és támogatást is. Katit végig lelkesítettem a folyamat során, hogy megérdemlik az alkotásai, hogy saját weblapon is bemutatkozzanak. Többször beszéltem vele, üzeneteket váltottunk, hogy jó úton halad. Mindig figyeltem arra, hogy apró részletekben kérjem tőle a webáruházra szánt anyagokat, segítve őt, hogy a lényegnél maradjon.

Ezért szeretek egyéni vállalkozókkal és alkotókkal dolgozni, akik magasabbra akarnak törni, mert jól lehet őket inspirálni, ami engem kifejezetten megmozgat és lelkesít. A siker felé vezető út tele van bizonytalansággal, ezt a magam bőrén is tapasztaltam. Ilyenkor jól jön a türelem, a rugalmasság és támogatás.

Igen, Katival a megállapított határidőt egy bő hónappal túlléptük. És igen, jóval több munkával járt, mint előzetesen számoltuk. A végén mégis egy  álom vált valóra a számára a saját bemutató oldala és webshopja révén. A lényeg pedig ez, nem más.

Papírkalandok
Papírkalandok

Fedezz fel további honlapokat!

B-Studio

B-Studio

Fotográfus vállalkozás számára készített honlap. Gábor munkásságához illeszkedve egy letisztult weblap lett a cél, melyen be tudja mutatni a képeit, továbbá lehetővé teszi a vele való kapcsolatfelvételt.

bonbon manufaktura

Bonbon Manufaktúra

Pályafutásom legelső teljes értékű bemutató honlapja, mely különleges helyet képvisel a portfóliómban. Tekintsd meg, hogyan lehet netre vinni a legédesebb süteményeket és alkotóikat!

Emeld Te is új szintre tevékenységed online!

Eros | Design

honlap feltörekvőknek

Elérhetőségek

Követés

Copyright © | Eros Design | 2023