Lélekrózsa
Fejlesztő Műhely

Fejlesztő és coaching honlap

Lélekrózsa Fejlesztő Műhely

Fejlesztő és coaching honlap

keindl anita | eros design

projekt bemutatása

Ügyfél

Keindl Anita tanító, német nyelvtanár és coach. Hivatásának tekinti az emberek támogatását a legkisebbektől a legnagyobbakig abban, hogy ki tudják bontakoztatni a képességeiket. A hozzáfordulókat a pozitív életszemléletre motiválja, arra, hogy meglássák az élet legapróbb örömeit. Mindig is nagy álma volt egy saját fejlesztő műhely létrehozása, ahol oldott légkörben tudja mindenki fejlődését támogatni.

Célok

Álma megvalósításával kapcsolatban engem is megkeresett, mint vállalkozót, hogyan is induljon el a rögös úton. Mivel nekem is szívügyem kihozni mindenkiből a legjobbat, örömmel vállaltam a feladatot. A közös munka során elsősorban vállalkozásfejlesztéssel és online megjelenéssel támogattam Anitát, akinek utóbbival kapcsolatban egy egyszerű, elegáns, mégis nagyon személyes weblap volt a célja.

keindl anita | eros design

Tervezés

Anita alapelve a természetesség és az élet szépségeivel való kapcsolódás. Weblapjának és vállalkozásának felépítésénél e két elvet tartottuk szem előtt, és olyan elemekből kezdtünk el építkezni, amelyek az ő kedvencei, mint az organikus formák, a rózsák, a pillangók vagy a sárgás-szürkés színek.

A rózsákat alapul véve született meg a fejlesztő műhely neve, logója és a coaching csomagok. A tanulás támogatással kapcsolatban viszont kezdettől tudta, hogy kikkel akar foglalkozni és milyen rendszerben. Így én neki is állhattam online műhelyének megtervezéséhez.

Fontosnak tartottam, hogy ne csak kedvenc elemei, hanem tanulással kapcsolatosak is megjelenjenek a honlap külsején. A kettő ötvözetéből terveztük meg a következetes hullámos, ecsettel húzott formákat, a képek elhelyezésénél a játékos és természetes körvonalakat. A színvilág esetében nem volt kérdés a sárga-szürke páros használata. Az elrendezés pedig az egyszerűség jegyében történt.

Megvalósítás

A következő fázisban került sor a weblap felépítésére, amely ugyanolyan közös munka volt, mint annak megtervezése. Anitának több új ötlete is támadt, látva a készülő honlapot. Ezek természetesen újabb és újabb kihívásokat jelentettek, de számomra az ügyfélcentrikusság az első, így minden további ötletére találtunk megoldást.

A személyességre figyelve kialakítottunk egy bemutatkozó oldalt, továbbá minden programnál kiemeltük azokat a plusz értékeket, amelyeket Anita személye ad. A közvetlenségre a konverziók érdekében is figyeltünk, hogy a látogatók mindegyike azt érezhesse, hogy valóban neki szól a honlap.

Végeredmény

A Lélekrózsa elkészült honlapja finoman vezeti végig az érdeklődőket Anita fejlesztő műhelyén. Bepillantást enged a tanulás támogatási folyamatokba és céljaiba, a coaching programjába, de még a műhely titkaiba is.

A weboldal teljes mértékig közös munka eredménye, ismételten aláhúzva a folyamatos kommunikáció és együttműködés fontosságát. Ezek nélkül ugyanis lehetetlen olyan weboldalt készíteni, amellyel tulajdonosa és készítője is egyaránt elégedett. 

Külön öröm volt számomra a projekt kapcsán, hogy vállalkozásépítésben is tudtam támogatni Anitát, és megtisztelt, elfogadva a tanácsaimat. Büszke vagyok, hogy már az első hónapban öt tanítvány iratkozott be hozzá, akiket biztos kezekkel támogat a fejlődés útján.

keindl anita | eros design

Fedezz fel további honlapokat!

bonbon manufaktura

Bonbon Manufaktúra

Pályafutásom legelső teljes értékű bemutató honlapja, mely különleges helyet képvisel a portfóliómban. Tekintsd meg, hogyan lehet netre vinni a legédesebb süteményeket és alkotóikat!

Papírkalandok

Papírkalandok

Papírból készült kézműves alkotások bemutató honlapja és webshopja. Kati a termékei számára egy friss és játékos színvilágú oldalt képzelt el, mely kifejezi munkásságának a sokszínűségét.

Emeld Te is új szintre tevékenységed online, és jelentkezz a kötelezettségmentes konzultációra új honlapod kapcsán!

Eros | Design

építsük fel együtt
új honlapod

Elérhetőségek

Copyright © | Eros Design | 2024