Bonbon Manufaktúra

Tradicionális cukrászda honlapja

Bonbon Manufaktúra

Tradicionális cukrászda honlapja

bonbon manufaktura

projekt bemutatása

Ügyfél

Különleges ügyfélről van szó a Bonbon Manufaktúra személyében. A vállalkozás ugyanis fiktív. A honlapszerkesztő képzésem vezetői alkották meg, hogy konkrét cég számára lehessen honlapot készíteni vizsgamunkaként. Nekem így ez a weblap az első teljes értékű munkám, melyre nagyon büszke vagyok, és jelzi számomra, honnan indultam. Ezért is van bérelt helye a portfóliómban.

Célok

Vizsgamunkaként a képzés elvárásai voltak az irányadóak. A cél egy modern megjelenésű weblap volt, melybe minden olyan funkciót és tartalmat importálni kellett, amelyek a leglényegesebbek a vállalkozások számára, mint a kapcsolatfelvételi lehetőségek és a bemutatkozás. Mindezt alapvető bővítményekkel kellett kivitelezni.

bonbon manufaktura

Tervezés

A céloknak megfelelően egy letisztult, de tradicionális honlapot képzeltem el a Bonbon Manufaktúra számára. Erre figyelve különböző színű blokkokkal rajzoltam meg a honlapot.

A főoldalon rövid bemutatkozást terveztem a manufaktúráról és annak mestereiről, ízelítőt adva a süteményekről is. A cukrászda hitelességét növelve vélemény blokkot is kialakítottam az első oldalon. 

Mivel teljes szabadságot kaptam a honlaphoz, a sütemények neveit és a főszövegeket magam találtam ki, kedvenc édességeimből merítve ihletet. A sütemények változatossága miatt egy spirál alakot is terveztem, mely a bonbont imitálja. A formát tudatosan, figyelemterelő eszközként vittem fel a honlapra.

Megvalósítás

A honlapot az alap Elementor építőbővítménnyel készítettem el, mely lehetővé tette a tervezett funkciók egyszerű kialakítását. A folyamat során igen szigorú voltam magamhoz. Számos változtatást eszközöltem menet közben, hogy tökéletes munkát adjak ki a kezem közül és csiszoljam a tudásomat. Visszatekintve a Bonbon Manufaktúra honlapjával foglalkoztam talán a legtöbbet arányaiban, ellenben hosszútávú haszna felbecsülhetetlenné vált fejlődésemre nézve.

Végeredmény

A véglegesített honlap szellős és friss megjelenéssel léphetett ki az online térbe. Egyértelmű navigációt kapott, segítve a konverziót. Cukrászdák számára bátran ajánlom inspirációnak.

Mivel célom, hogy a hozzám fordulókat motiváljam is terveik megvalósításában, elsősorban annak a példájaként prezentálom az első honlapomat, hogy lássuk, mindenkinek muszáj valahonnan elindulnia a sikerhez vezető úton.

bonbon manufaktura

Fedezz fel további honlapokat!

B-Studio

B-Studio

Fotográfus vállalkozás számára készített honlap. Gábor munkásságához illeszkedve egy letisztult weblap lett a cél, melyen be tudja mutatni a képeit, továbbá lehetővé teszi a vele való kapcsolatfelvételt.

Papírkalandok

Papírkalandok

Papírból készült kézműves alkotások bemutató honlapja és webshopja. Kati a termékei számára egy friss és játékos színvilágú oldalt képzelt el, mely kifejezi munkásságának a sokszínűségét.

Emeld Te is új szintre tevékenységed online, és jelentkezz a kötelezettségmentes konzultációra új honlapod kapcsán!

Eros | Design

építsük fel együtt
új honlapod

Elérhetőségek

Copyright © | Eros Design | 2024