Meggyes Csabi

Énekes website

Meggyes Csabi

Énekes website

meggyes csabi

projekt bemutatása

Ügyfél

Meggyes Csabi már évek óta járja az országot csodálatos hangjával. Szélesebb körű ismertséget a 2019-es X-faktor szereplésével ért el, majd a következő év elhozta számára az áttörést egy egyszerű Youtube videóval. Azóta töretlenül ível felfelé a karrierje. Szinte nincs olyan hét, hogy ne lépne fel valahol, hamarosan pedig megjelenik első nagy lemeze is.

Célok

Csabival egy rajongója révén kerültünk kapcsolatba. Mivel a Facebook oldala „túlterhelté” vált a több százezer rajongója miatt, szeretett volna magának egy tiszta és egyszerű online felületet, amelyen a maga egyszerűségében mutathatja be a tehetségét és szerezhet egyre jobb fellépési lehetőségeket itthon és külföldön egyaránt.

meggyes csabi

Tervezés

A honlappal kapcsolatban Csabinak egyetlen határozott elképzelése volt. Mivel nagy példaképei Michael Bublé és Josh Groban, arra kért, hogy az ő honlapjuk alapján tervezem meg a sajátját.

Mindkét világsztárnak igen egyszerű és funkcionális website-ja van, amelyeknek a stílusa tökéletesen passzol Csabiéhoz. Szerény és lényegre fókuszáló természetéből is kiindulva, rögtön egyértelmű volt, hogy nem fogjuk túlbonyolítani a honlapját. A lehető legletisztultabb megjelenést fogja kapni, mely aláhúzza tehetségét is. „Semmi sallang, csak a hang” – ahogyan a rajongói szokták mondani.

Alapnak a fekete és fehér színeket választottuk, és gyorsan rájöttünk arra, hogy ezek elegendők is. A honlap „törzsét” sem cifráztuk: rövid bemutatkozás, fellépések feltüntetése, kapcsolatfelvételi lehetőségek kialakítása és a legfontosabb: a legjobb dalait és feldolgozásait bemutató oldal kerültek a tervezőasztalra.

Jogosan gondolhatnád, hogy a minimalizmus miatt egyszerű dolgom volt a tervezéssel és az építéssel. Hát nem. A legegyszerűbb dolgok sokszor a legbonyolultabbak tudnak lenni.

Megvalósítás

Szóval igencsak „megizzadtam” a honlap végleges formába öntése során, hogy a minimumok minimumából egy látványos és megkapó végeredményt tudjak kihozni. A helyzetemet nehezítette, hogy Csabi menetközben többször is egyszerűsíteni akarta a már egyszerűt, de innen szép nyerni, ugye?

Végül vékony vonalakat tettem a designba és szigorú, kontrasztos elrendezéssel helyeztem el a kialakított tartalmak. Az elrendezés révén kellő területeket sikerült szabadon hagyni, hogy „lélegezzen” a weblap, rá irányítva a figyelmet a lényegre, Csabi hangjára.

És ez utóbbi volt kardinális a kialakítás során. Két lépcsőben gondolkodtunk a látogatók terelésével kapcsolatban. Első lépcsőben a látogatókat rögtön el akartuk juttatni a dalokhoz és videókhoz, mert Csabi hangja a legmeggyőzőbb. Ennek érdekében rögtön a főkép alá betettem a három legnépszerűbb dalát.

A második lépcső pedig az volt, hogy a dalokat meghallgatva a kapcsolatfelvételi lehetőségekhez jussanak a látogatók.

Végeredmény

Csabi honlapja már fekete-fehér minimalista stílusban „pompázik.” Egyszerűen lett nagyszerű, mint a hangja, híven tükrözve szerény személyiségét is.

Hitem szerint egyetlen honlap sem nélkülözheti a tulajdonosa személyét. Ha az a díszest kívánja, legyen díszes az oldal. Ha egyszerű, akkor legyen olyan. Méghozzá azért, mert így lesz ízig-vérig hiteles, és ennél nincsen jobb ajánlólevél a látogatók szemében.

A személyesség már csak azért is fontos volt itt, mert e honlapon nem a szöveg és a design fogja igazán „eladni” Csabit, hanem az ő hangja. Ezt kellett az előtérbe helyezni, nem mást.

Az együttműködés ismét igazolta a véleményemet. Kommunikáció és odafigyelés nélkül nem építhető fel egy őszinte és személyes honlap.

meggyes csabi

Fedezz fel további honlapokat!

B-Studio

B-Studio

Fotográfus vállalkozás számára készített honlap. Gábor munkásságához illeszkedve egy letisztult weblap lett a cél, melyen be tudja mutatni a képeit, továbbá lehetővé teszi a vele való kapcsolatfelvételt.

keindl anita | eros design

Lélekrózsa Fejlesztő Műhely

Egy igazán személyes honlap. Nem is lehetne másként, hiszen Anita tanítóként és coachként mindenkit az egyéni fejlődésre és a pozitív életszemléletre motivál. Akárcsak a weblapja.

Emeld Te is új szintre tevékenységed online, és jelentkezz a kötelezettségmentes konzultációra új honlapod kapcsán!

Eros | Design

építsük fel együtt
új honlapod

Elérhetőségek

Copyright © | Eros Design | 2024