Rólam

a webdesigner

Rólam

a webdesigner

a webdesigner

Történetem

A múlt

Vállalkozásba kezdeni kihívás, akárcsak a már működő vállalkozás fejlesztése. Magam is végig jártam, járom ezt a nehéz, de különleges utat. Korábbi pályám a sok évi egyetemmel, majd a napi nyolcórás munkával csak arra volt elég, hogy a fizetésem pótlékokkal érje el a szakmunkás minimálbért. Kénytelen voltam másodállást vállalni, illetve harmadállást éjjeli őrként, hogy biztosítsam a jövőm. Cserébe rendszeressé vált a kialvatlanság, fáradság, fásultság. Hiába viszont a több munka, a kompenzálás nem volt arányban a befektetett energiával és idővel.

Az ébredés

Ekkor jöttem rá, hogy nap mint nap valaki más életét és bőségét építem, nem a sajátomat. Tudtam, hogy muszáj váltanom, ha jövőt akarok magamnak, és ebben senkire sem várhatok. Olyasmivel akartam foglalkozni, ami értékeli az alaposságomat, a kitartásomat és láthatom a munkám eredményét. Egy teljes évig megtakarítottam minden forintomat, amit havi szinten félre tudtam tenni, miközben kerestem a nekem való lehetőséget. Így találtam rá a weboldalkészítésre, mely minden vágyamnak megfelelt. Szabadságot, önállóságot ígért. Persze bizonytalan voltam. Hogyne lettem volna az! Körülbelül másfél hétig gondolkodtam rajta, mire döntöttem, és befektettem a megtakarításomat.

A jelen

Azóta bizonyossá vált, hogy a lehető legjobb döntést hoztam. Precizitásomat és kitartásomat már prosperáló módon aknázhatom ki. Magamért dolgozhatok, mindenki megelégedésére. És utóbbi adja a legtöbb örömöt nekem, mert imádom motiválni az embereket. Látni, ha előre jutnak és többé válnak. Korábban ezt elfelejtettem, de a vállalkozói lét újra lehetőséget adott nekem, hogy teljes odaadással támogassam azokat, akik hozzám fordulnak, hogy közelebb kerülhessenek a saját céljukhoz.

A lényeg

Igen, ha velem dolgozol, akkor egy honlapot és/vagy webshopot kapsz. Ez a cél, ez az én munkám. De valójában nem a honlap a lényeg. Se neked, se nekem. Hanem az, hogy azt tegyük, amiben jók vagyunk, amiben szabadok vagyunk, amit valóban szeretünk, és úgy mutassuk meg magunkat a világnak, ahogyan mi szeretnénk. Én ezt képviselem az Eros|Designnal. Rólam ez mondja el a lényeget. Már csak az a kérdés, hogy Te is részese akarsz-e lenni ennek a szemléletnek?

Munkamenetem

Munkáim során minden esetben meghatározott lépéseket követek a tökéletes végeredmény érdekében.

A munkafolyamatot konzultációval nyitom, hogy mindketten
lássuk, tudunk-e együtt dolgozni. A megbeszélés során a legpontosabb képet kívánom alkotni arról, hogy Neked mire van szükséged, valamint tájékoztatlak az alapvető lépésekről, megválaszolom a felmerülő kérdéseidet.

Ezt követően elkészítem a személyre szabott árajánlatot, amely
alapján részletes kimutatást kapsz weblapod elkészítésének
költségeiről és időpontjáról.

Ha velem kívánsz dolgozni, itt lépünk be a tervezés folyamatába.
Fekete-fehér vázlatot készítek a leendő honlapodról, melynek célja,
hogy a szövegek, képek, ábrák elrendezését és formáit tisztázzuk.

Amennyiben a fekete-fehér vázlat elnyeri a tetszésed, megtöltöm
élettel. A weblapod ebben a részben nyeri el a küllemét és alakját,
odafigyelve részleteire és funkcióira.

Miután elfogadtad a weblapod felépítését és megjelenését, következik
a honlap létrehozása WordPress alapon. Oldalról-oldalra kialakítom
a honlapot, melyről folyamatosan küldök előnézetet a finomhangolások
okán. Az előnézet megkönnyíti a munkafolyamatokat és biztosítékot ad
a számodra, hogy valóban olyan weblapot kapjál, amilyent szeretnél.

Legvégül közösen áttekintjük a teljes honlapot, elvégezzük a
szükséges teszteléseket, hogy lássuk, rendben működik. Ezt követően
keresőoptimalizálom a honlapot a Google számára, végül elérhetővé
teszem a világhálón.

A munkafolyamat legvégén megmutatom, hogyan tudod magad is
frissíteni a honlapodat, de igényed szerint engem is megbízhatsz
a feladattal.

Gyakori kérdések

Legtöbbször az alábbi kérdéseket szokták feltenni a megrendelőim. Tekintsd át őket, és máris jobban fogod látni, hogy miért éri meg Neked is velem dolgozni.

Semmilyen kötelezettséggel sem jár, akárcsak az árajánlat. Ezek azért kötelezettségmentesek, hogy lássuk, tudunk-e együtt dolgozni. Közben pedig láthatod, hogy mennyi időt, energiát és pénzt kell befektetned a jövődbe, és ezek hogyan térülnek meg a számodra.

Szintén igényektől függ a honlapok szerkesztési ideje. Minimum két-három hét szükséges ahhoz, hogy stílusos és informatív honlapot kapjál, melyet bátran megmutathatsz a világnak. Webshop esetében viszont két-három hónap is szükséges lehet.

Pár nap alatt nálam nem kapsz honlapot, ugyanis összecsapott munkát nem adok ki a kezemből. A gyorsan készült honlapok sajnos tucattermékek, funkcionalitásuk nem optimalizált és hibákat tartalmaznak, melyek hosszútávon megbosszulják magukat.

Ha valóban minőségi honlapot akarsz, mindenképpen hetekben számolj az elkészülésével.

Az árajánlatban megállapított díj weblap és webshop esetében két részletben kerül kifizetésre. Az első részletet a munka kezdete előtt kérem, ugyanis ebből vásárolom meg a honlapod számára szükséges alapokat, bővítményeket. A második részlet, ami a konkrét munkadíjam a honlapod vagy webshopod átadása után kerül kifizetésre.

A két részletben történő fizetés mindkettőnknek előnyös. Neked így egyszerre nem jelent megterhelést a teljes összeg. Nekem pedig biztosíték, hogy komolyan gondolod a közös munkát, melynek így meg is lesz az eredménye.

Karbantartás, tanácsadás vagy arculat esetében egy összegben kerül kifizetésre a megállapított díj.

A weblap és főleg a webshop készítés minden esetben egyedi, egyrészt az eltérő igények és célok miatt, másrészt a lehetőséget széles tárháza miatt. Én kezdő és tapasztalt vállalkozókhoz igazodó ajánlatokat állítottam össze.

Részletes információkat a szolgáltatások oldalon és aloldalain találsz. Kattints ide…

A honlapnak vagy webshopnak természetesen Te vagy a tulajdonosa, mivel fizetsz érte és az igényeidhez igazítjuk. Én csupán arra formálok jogok, hogy a vállalkozásom logóját elhelyezhessem rávezető linkkel a lábjegyzetedben, illetve Veled egyeztetve feltüntethessem a portfóliómban a honlapodat. A kereszthivatkozások miatt ezzel egyébként mindketten jól is járunk.

Igen, a WordPress alapú honlapok előnye, hogy a szerkesztését és biztonsági frissítését nem szakmabeliek is meg tudják oldani. Ha kéred, a munkafolyamat végén megmutatom Neked, hogy tudod elvégezni. Webshop esetében a megrendelések és teljesítések kezelése mindenképpen a Te feladatod, ezt is megmutatom, hogyan kell.

Ha viszont biztos kezekben akarod tudni új honlapodat, akkor a karbantartási csomagokat ajánlom Neked. Kattints ide…

Ebben a sajnálatos helyzetben megértően elköszönünk egymástól. Mivel én már dolgoztam a honlapoddal, ami így nem kerül befejezésre, az árajánlatban megállapított összeg első felére igényt tartok. A másik felére természetesen nem.

Később, ha meggondolod magad, nyugodtan újra kereshetsz. Ekkor a félbehagyott honlapot átépítjük kérésednek megfelelően, új árajánlatot is készítünk, és befejezzük a munkát.

Természetesen. Bármilyen kérdésed van, állok a rendelkezésedre. Az alábbi oldalon elérsz. Kattints ide…

Ha még maradt kérdésed, vedd fel velem a kapcsolatot!

Eros | Design

honlap feltörekvőknek

Elérhetőségek

Követés

Copyright © | Eros Design | 2022

Mielőtt távoznál

Kérd az ingyenes útmutató videómat, melyből megtudhatod, hogyan lehetsz sikeres online!

Elolvastam és elfogadom az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat. Hozzájárulok személyes adataim kapcsolatfelvétel céljából történő kezeléséhez.