a webdesigner

Történetem

A múlt

Vállalkozásba kezdeni kihívás, akárcsak a már működő vállalkozás fejlesztése. Magam is végig jártam, járom ezt a nehéz, de különleges utat. Korábbi pályám a sok évi egyetemmel, majd a napi nyolcórás munkával csak arra volt elég, hogy a fizetésem pótlékokkal érje el a szakmunkás minimálbért. Kénytelen voltam másodállást vállalni, illetve harmadállást éjjeli őrként, hogy biztosítsam a jövőm. Cserébe rendszeressé vált a kialvatlanság, fáradság, fásultság. Hiába viszont a több munka, a kompenzálás nem volt arányban a befektetett energiával és idővel.

Az ébredés

Ekkor jöttem rá, hogy nap mint nap valaki más életét és bőségét építem, nem a sajátomat. Tudtam, hogy muszáj váltanom, ha jövőt akarok magamnak, és ebben senkire sem várhatok. Olyasmivel akartam foglalkozni, ami értékeli az alaposságomat, a kitartásomat és láthatom a munkám eredményét. Egy teljes évig megtakarítottam minden forintomat, amit havi szinten félre tudtam tenni, miközben kerestem a nekem való lehetőséget. Így találtam rá a weboldalkészítésre, mely minden vágyamnak megfelelt. Szabadságot, önállóságot ígért. Persze bizonytalan voltam. Hogyne lettem volna az! Körülbelül másfél hétig gondolkodtam rajta, mire döntöttem, és befektettem a megtakarításomat.

A jelen

Azóta bizonyossá vált, hogy a lehető legjobb döntést hoztam. Precizitásomat és kitartásomat már prosperáló módon aknázhatom ki. Magamért dolgozhatok, mindenki megelégedésére. És utóbbi adja a legtöbb örömöt nekem, mert imádom motiválni az embereket. Látni, ha előre jutnak és többé válnak. Korábban ezt elfelejtettem, de a vállalkozói lét újra lehetőséget adott nekem, hogy teljes odaadással támogassam azokat, akik hozzám fordulnak, hogy közelebb kerülhessenek a saját céljukhoz.

A lényeg

Igen, ha velem dolgozol, akkor egy honlapot és/vagy webshopot kapsz. Ez a cél, ez az én munkám. De valójában nem a honlap a lényeg. Se neked, se nekem. Hanem az, hogy azt tegyük, amiben jók vagyunk, amiben szabadok vagyunk, amit valóban szeretünk, és úgy mutassuk meg magunkat a világnak, ahogyan mi szeretnénk. Én ezt képviselem az Eros|Designnal. Rólam ez mondja el a lényeget. Már csak az a kérdés, hogy Te is részese akarsz-e lenni ennek a szemléletnek?

"Már az első héten hozott új ügyfelet a honlapom"

Hosszú ideje szerettem volna honlapot a füllyukasztással foglalkozó vállalkozásom részére. Sikerült egy „kezdetleges” honlapot megalkotnom, azonban nem hozta a várt eredményeket, ezért az átalakítása mellett döntöttem. Ekkor kerültem kapcsolatba Lacival, akivel a közös munka kimagasló volt, különösen az online kommunikációja és a rugalmassága. Profivá varázsolta a honlapomat, kijavítva minden hibát, és ennek eredményeként már az első héten hozott új ügyfelet a számomra.
fullyukasztas otthonodban | honlapkeszites
Kretler Nikolett
füllyukasztó és piercing szúró szakember

Van még kérdésed?

Ügyfeleim legtöbbször az alábbi kérdéseket szokták feltenni érdeklődés esetén.

Tekintsd át őket, és máris választ kapsz egy-két olyan kérdésre,

amelyeken már Te is gondolkodtál.

Semmilyen kötelezettséggel sem jár, akárcsak az árajánlat. Ezek azért kötelezettségmentesek, hogy lássuk, tudunk-e együtt dolgozni. Közben pedig láthatod, hogy mennyi időt, energiát és pénzt kell befektetned a jövődbe, és ezek hogyan térülnek meg a számodra.

Az igényeidtől és a céljaidtól függ a honlapod szerkesztési ideje. Landing oldal esetében két hét az általános. Komplex weboldalnál három-négy hét szükséges ahhoz, hogy stílusos és informatív honlapot készítsünk, melyet bátran megmutathatsz a világnak. Webshop esetében viszont két-három hónappal is számolhatsz.

Összecsapott munkát nem adok ki a kezemből, így pár napos határidővel nem vállalom a projektet. A gyorsan készült honlapok sajnos tucattermékek, funkcionalitásuk nem optimalizált és hibákat tartalmaznak, melyek hosszútávon megbosszulják magukat.

Ha valóban minőségi honlapot akarsz, mindenképpen hetekben számolj az elkészülésével.

Az árajánlatban megállapított díjat weblap és webshop esetében is két részletben tudod kifizetni. Az első részletet a munka kezdete előtt kérem, ugyanis ebből vásárolom meg a honlapod számára szükséges alapokat, bővítményeket. A második részlet a honlapod vagy webshopod átadása után válik esedékessé.

A két részletben történő fizetés mindkettőnknek előnyös. Neked így egyszerre nem jelent megterhelést a teljes összeg. Nekem pedig biztosíték, hogy komolyan gondolod a közös munkát, melynek így meg is lesz az eredménye.

Természetesen lehetőség van három vagy négy részletben is fizetned. Három alkalmas részlet esetén azonban plusz 10%-kal magasabb lesz a végösszeg. Négy alkalmas részlet esetén pedig 20% a különbözet.

Tudom, hogy mindenhol ezt olvasod, de leendő weboldalad ára tényleg elképesztően egyedi. Egy alapos konzultáció nélkül nem tudok Neked semmi konkrétumot mondani, maximum általánosságokat, melyekkel nem járnál jól.

Irányelvnek azt tudom mondani, hogy minimálisan 150-200 ezer forintot rá kell szánnod, hogy valóban működő rendszered legyen. Ennyi alatt nem is érdemes komolyan gondolkodnod. Fölfelé a határ pedig a csillagos ég, de nálam nem kell milliós ügynökségi árakban gondolkodnod.

Ilyen helyzetbe még sose kerültem, de megértem, ha felmerül Benned a kérdés. 

Ebben az esetben megértően elköszönünk egymástól, és visszautalom a munkadíjat.

Ha az addig elkészült terveket felszeretnéd használni később magad vagy más szakember által, akkor a munkadíj 50% megillett engem.

Az eszközök árát viszont nem tudom visszaadni, mivel azok tőlem független szolgáltatóktól származnak. Velük kell majd kommunikálnod a szolgáltatások lemondásáról és a költségek visszautalásáról.

Később, ha meggondolod magad, nyugodtan újra kereshetsz. Ekkor a félbehagyott honlapot átépítjük kérésednek megfelelően, új árajánlatot is készítünk, és befejezzük a munkát.

Természetesen. A folyamatosan változó trendek miatt minden weboldalnak szüksége van arculati és még inkább megszövegezési frissítésre. Ezt ajánlott két-három évente megtenni.

Ha az utóbbi években nem kapott egy komolyabb „ráncfelvarrást” az oldalad, mindenképpen foglalj időpontot, és beszéljünk a lehetőségekről.

Landoló oldalakban, ha egyetlen terméked vagy szolgáltatásod szeretnéd célzottan értékesíteni vagy kampányolni.

Komplex weboldalak kialakításában, hogy szolgáltatásaid és saját magad együtt tud bemutatni, meggyőzve a látogatóid, hogy Te vagy a legjobb választás a számukra.

Sales funnelek építésében, ha többféle terméked vagy szolgáltatásod van, melyeket fokról-fokra szeretnéd értékesíteni.

Webáruházak kialakításában, ha termékeid automatizált módon szeretnéd értékesíteni.

Örülök neki, hogy van közösségi média jelenléted, ez ma már alap. A weboldal erejét azonban hiba volna lebecsülnöd. Facebook vagy más social felületekről jönnek ugyan megkeresések, de csupán olyanoktól, akikből meg tudunk élni.

Olyanoktól már nem, akik révén viszont áloméletet tudunk teremteni. Ezek a prémium ügyfelek, mint mindenütt, az online térben is elvárják az exkluzív közeget, így őket weboldallal tudod elérni.

Egy Facebook oldal végtelenül hasznos tud lenni, de nem tudod egyedire szabni, egy-egy negatív komment ronthatja a megítélésed, ráadásul a kimagasló ügyfeleid nem veszik komolyan ezt a közeget.

A weboldalad lesz az, ami garancia számukra, hogy komolyan veszed magad és a tevékenységed, és ezért fognak Veled együttműködni.

Csak gondolj bele, egy vadonatúj Ferrarit nem lehet úgy eladni, mint egy húsz éves, használt autót. És ez fordítva sem működik. Furcsa is lenne.

Rendben. Sok sikert és kitartást kívánok hozzá!

Csak annyit kérdeznék meg, hogy Youtube videók vagy gyorstalpaló webdesigner képzés alapján építed fel?

Youtube videók esetében csak jól kell tudnod angolul, hogy hasznos anyagokat találj. Azokat a hasznos anyagokat persze meg is kell találnod. De mivel nem célirányos lesz az ismeretek megszerzése, mindig újabb és újabb hibák fognak előkerülni, amelyekre egy újabb videó kell. Három-négy hónapot lehet ezzel szórakozni napi több órában, közben hagyni a vállalkozásod és az ügyfeleid, hogy aztán legyen egy sablon, mindenféle marketing fogást nélkülöző oldalad.

Webdesigner képzés esetén 3-6 hónap a tanfolyam napi több órában. Ennyi idő alatt egy működő honlapot feltudsz építeni, de miért cserébe? Alig megkapart technikai tudásért, éppen megemlített online marketing szempontokért és kb. 300 ezer forintos tandíjért, amelyért cserébe egyébként már szakember is felépíti Neked a honlapod többéves tapasztalattal, biztos technikai háttérrel, extrákkal.

Te tudod, hogy mi éri meg Neked.

A honlapnak természetesen Te vagy a tulajdonosa. Én csupán arra formálok jogok a beleegyezéseddel, hogy a vállalkozásom logóját elhelyezhessem rávezető linkkel a lábjegyzetedben, illetve Veled egyeztetve feltüntethessem a portfóliómban a webhelyed. A kereszthivatkozások miatt

Igen, a WordPress alapú honlapok előnye, hogy a szerkesztését és biztonsági frissítését nem szakmabeliek is meg tudják oldani. A munkafolyamat végén megmutatom Neked, hogyan tudod elvégezni.

Ha viszont szakértő kezekben akarod tudni új honlapod, akkor a karbantartással engem is meg tudsz bízni.

Természetesen. Bármilyen kérdésed van, állok a rendelkezésedre, ha foglalsz egy időpontot.

A 0. „BEMELEGÍTŐ” konzultációra a Calendly segítségével tudsz magadnak időpontot foglalni. Elképesztően egyszerű az időpontfoglaló rendszer használata, nem véletlen, hogy több mint 10 millióan szavaztak már neki bizalmat világszerte.

Csupán annyi a teendőd, hogy kiválasztod a naptárból a számodra megfelelő időpontot, válaszolsz pár kérdésre (amelyeket én állítottam be, hogy kicsit megismerjem a tevékenységed a konzultáció előtt), és foglalsz.

Ezt követően egy megerősítő e-mailben megkapod az időpont részleteit és egy Google Meet linket, amelyen keresztül beszélni fogunk.

Ha még maradt kérdésed, vedd fel velem a kapcsolatot!

Eros | Design

honlap feltörekvőknek

Elérhetőségek

Követés

Copyright © | Eros Design | 2023