Te is tudsz bizalommal új ügyfeleket szerezni az interneten

Az "Online marketing bizalommal" című e-bookból közérthetően és példákkal alátámasztva tudod meg, hogy mire van szükséged és mit kell tenned, hogy az ügyfelek gond nélkül érkezzenek Hozzád.

Most április 7-ig díjtalanul szerezheted meg magadnak 3.990 Ft- helyett.

Töltsd ki az űrlapot, és máris Tiéd az e-book.

nap
óra
perc
másodperc
Elolvastam és elfogadom az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat. Hozzájárulok személyes adataim kapcsolatfelvétel céljából történő kezeléséhez.
Eros | Design - Erős László | Honlap fejlesztes

Honnan hova jutsz el a bizalommal?

Sajnos szolgáltatás alapú vállalkozóként mindenki megtapasztalja, hogy milyen nehéz ügyfeleket szerezni. Biztos vagyok benne, hogy Te is átélted és éled ezeket a pillanatokat, miközben tudod, hogy remek a szolgáltatásod. Mégis mit tapasztalsz?

Ekkor az szokott történni, hogy az internetes lehetőségek felé fordulunk, mert ma ez „megy” és még „ingyen” is van. Biztosan Te is próbálkoztál már a Youtube és mindenféle blogok alapján elindulni a „flancos” marketing online szeletével.

Pedig Te pontosan tudod, hogy remek szolgáltatást nyújtasz, amellyel inspiráló együttműködéseket szeretnél kötni mindenki hasznára.

Mindez lehetséges az internet segítségével, de csakis akkor, ha tudással és megfelelő stratégiával állsz hozzá. És minden megmozdulásoddal a bizalmat építed a magad irányába.

Az

"Online marketing bizalommal"

című e-bookból olyan elméleti és gyakorlati tudásra teszel szert, amelyek alkalmazásával folyamatosan érkeznek Hozzád az újabb és újabb ügyfelek, mert a legfontosabbat alakítod ki bennük. A bizalmat.

online marketing bizalommal | Eros Design | honlapkeszítes | online marketing

"Egy hónap alatt megtelt a naptáram kisdiákokkal."

Mit fogsz pontosan meg tudni az e-bookból?

"Teljes mértékig aláhúzta az elképzeléseimet, hogy csak munkával és stratégiával lesz eredmény."

Üdvözöllek!

Erős László vagyok.

Személyes hangvételű, bizalmat építő weboldalakat fejlesztek kis- és középvállalkozások számára online marketing támogatással.

Miért hiszek ebben a szemléletben?

Azért, mert a személyességnél semmi sem építi jobban a bizalmat és a hitelességet, amely a siker kulcsa. Mindemellett tudnod kell használni a honlapod a vállalkozásod érdekében, ne csak legyen egy online felületed, amely „porosodik,” mert egyéb haszna nincsen. Ugyanis csakis munkával és törődéssel fogja hozni az eredményeket.

Az „Online marketing bizalommal” című e-bookban több éves tapasztalataim gyűjtöttem össze, amelyek most a Te hasznodra válnak. Ráadásul korlátozott ideig ingyenesen éred el 3.990 Ft- helyett.

Eros | Design - Erős László

"Még én, laikus is könnyen megértettem."

Mikor kérd
az e-bookot?

Mikor ne kérd
az e-bookot?

Vannak még kérdéseid?

Mert szívügyem támogatni az embereket a fejlődésben, ezért minél többükkel szeretném megosztani a tapasztalataimat, köztük Veled is. Ha pedig a tapasztalataim révén sikereket érsz el, az nekem is remek visszajelzés, hogy jó úton járok. Viszont magas értéke miatt csupán április 7-ig van lehetőséged költségmentesen beszerezni 3.990 Ft- helyett.

Hogy cselekvésre sarkalljalak Téged. Hitem szerint egy igazi vállalkozónak minden lehetőséget meg kell ragadnia, hogy a lehető legmagasabb színvonalon tudja nyújtani a szolgáltatását. Ráadásul az online világ nagyon gyors, nincs mire várni. Ha Te igazi vállalkozó vagy és komolyan gondolod az online jelenléted, akkor nem vesztegetheted az időd, mert megelőznek.

Rögtön az űrlap kitöltése után elérhető lesz a számodra, és neki is ugorhatsz az olvasásnak.

Az e-bookot körülbelül fél óra alatt át tudod tekinteni. Olvasmányos stílusban írtam meg képekkel és felsorolásokkal színesítve a könnyebb befogadhatóság miatt. Viszont a benne található módszerek miatt többször bele kell pillantanod és átolvasni a vonatkozó részeket, hogy pontosan tud alkalmazni a tanácsokat.

Igen, mivel kipróbált módszereket tartalmaz, amelyek nagy értéket képviselnek, április 7. után ismét díjkötelessé válik. Hozzáteszem értéke miatt még 3.990 Ft-ért is nagyszerű befektetés.

Az égegyadta világon semmilyen elköteleződéssel nem jár. A Tiéd most és mindörökre. Használd eredménnyel.

Ha a lehető legtöbb embernek szeretnél segíteni a szolgáltatásoddal, bizalmat kell építened leendő ügyfeleidben. Az "Online marketing bizalommal" pont ebben lesz a segítségedre.

Szerezd meg a tudást most, és legyél tele ügyfelekkel!
Csak április 7-ig éred el teljesen díjtalanul az e-bookot.
Ne maradj le róla!

nap
óra
perc
másodperc

Szavazz bizalmat az űrlap kitöltésével, és már a Tiéd is!

Elolvastam és elfogadom az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat. Hozzájárulok személyes adataim kapcsolatfelvétel céljából történő kezeléséhez.