Bizalom nélkül senki sem fogja igénybe venni a szolgáltatásod. Ezért a legfontosabb, hogy bizalmat építs leendő ügyfeleidben.

Az "Online jelenlét bizalommal" című e-mail kurzusból közérthetően és példákkal alátámasztva tudod meg, hogy mire van szükséged és mit kell tenned, hogy az ügyfelek gond nélkül érkezzenek Hozzád.

Most március 25. és április 7. között díjtalanul szerezheted meg magadnak 3.990 Ft- helyett.

Töltsd ki az űrlapot, és a Tiéd a hét napos e-mail kurzus.

nap
óra
perc
másodperc
Elolvastam és elfogadom az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat. Hozzájárulok személyes adataim kapcsolatfelvétel céljából történő kezeléséhez.
Eros | Design - Mobil

Honnan hova jutsz el a bizalommal?

Sajnos szolgáltatás alapú vállalkozóként mindenki megtapasztalja, hogy milyen nehéz ügyfeleket szerezni. Mikor belevágtam a saját vállalkozásomba, nem telt el úgy nap, hogy ne okozott volna gyötrelmet a bizonytalanság: „Honnan lesz új ügyfelem?”

Biztos vagyok benne, hogy Te is átélted és éled ezeket a pillanatokat, miközben tudod, hogy remek a szolgáltatásod. Mégis mit tapasztalsz? A versenytársad állandóan beelőz, mert őt „mindenki” ismeri. Idegesítő, nem?

Arról pedig ne is beszéljünk, hogy mindig az ismerősök találnak meg, akik elvárják, hogy olcsón ad nekik a szolgáltatásod. Te pedig megteszed, mert jó fej vagy, csak közben a vállalkozásod nem növekszik.

Majd jönnek az ismerőseid ismerősei, akik már tudják, hogy „kedvező” áron dolgozol, és Te ezeket is elvállalod, hogy legyen bevételed.

Aztán elfogynak az ismerősök és ismerőseik. Te pedig jogosan érzed azt, hogy lehúztak és nincs hova tovább lépned.

Ekkor az szokott történni, hogy az internetes lehetőségek felé fordulunk, mert ma ez „megy” és még „ingyen” is van. Biztosan Te is próbálkoztál már a Youtube és mindenféle blogok alapján elindulni a „flancos” marketing online szeletével.

Az itt-ott „felszedett” tanácsok révén aztán posztolod a szolgáltatásod a Facebookon, de már mindenkinek elege van belőled. Közben kipróbálod az online hirdetéseket is, amik csak arra jók, hogy hangzatos „marketinges” kifejezéssel élve „elégesd a büdzséd.”

Arról nem is beszélve, hogy mindenki automatizmusokat és gyors megoldásokat ígér, de Te érzed, hogy ez „sántít,” mert nem szokták csakúgy betenni senki szájába a sült galambot.

Teljesen érthető, ha összezavarodsz a számtalan lehetőség és tanács közepette, és már azt se tudod, hogy mit tegyél. Jogosan érzed azt, hogy hagyni kell a „fenébe” az egészet.

Pedig Te pontosan tudod, hogy remek szolgáltatást nyújtasz, amellyel inspiráló együttműködéseket szeretnél kötni mindenki hasznára. Eredményesebbé és jobbá akarod tenni a hozzád fordulók életét.

Természetes az elvárásod, hogy azzal foglalkozz, ami a szívügyed, miközben fejlődni akarsz, és bővíteni a vállalkozásod. És ne is legyünk álszentek, szeretnél jól is megélni a szolgáltatásodból, hiszen ezért is indítottad a vállalkozásod.

Mindez lehetséges az internet segítségével, de csakis akkor, ha tudással és megfelelő stratégiával állsz hozzá. És minden megmozdulásoddal a bizalmat építed a magad irányába.

Az

"Online jelenlét bizalommal"

című e-mail kurzus révén olyan elméleti és gyakorlati tudásra teszel szert, amelyek alkalmazásával folyamatosan érkeznek Hozzád az újabb és újabb ügyfelek, mert a legfontosabbat alakítod ki bennük. A bizalmat.

Eros | Design - Erős László | Honlap fejlesztes

"Egy hónap alatt megtelt a naptáram kisdiákokkal."

Mit fogsz pontosan meg tudni az e-mail kurzusból?

"Teljes mértékig aláhúzta az elképzeléseimet, hogy csak munkával és stratégiával lesz eredmény."

Üdvözöllek!

Erős László vagyok.

Személyes hangvételű, bizalmat építő weboldalakat fejlesztek kis- és középvállalkozások számára online marketing támogatással.

Miért hiszek ebben a szemléletben?

Azért, mert a személyességnél semmi sem építi jobban a bizalmat és a hitelességet, amely a siker kulcsa. Mindemellett tudnod kell használni a honlapod a vállalkozásod érdekében, ne csak legyen egy online felületed, amely „porosodik,” mert egyéb haszna nincsen. Ugyanis csakis munkával és törődéssel fogja hozni az eredményeket.

Az „Online jelenlét bizalommal” című e-mail kurzusban több éves tapasztalataim gyűjtöttem össze, amelyek most a Te hasznodra válnak. Ráadásul korlátozott ideig ingyenesen éred el 3.990 Ft- helyett.

Eros | Design - Erős László

"Még én, laikus is könnyen megértettem."

Mikor kérd
az e-mail kurzust?

Mikor ne kérd
az e-mail kurzust?

Vannak még kérdéseid?

Mert szívügyem támogatni az embereket a fejlődésben, ezért minél többükkel szeretném megosztani a tapasztalataimat, köztük Veled is. Ha pedig a tapasztalataim révén sikereket érsz el, az nekem is remek visszajelzés, hogy jó úton járok. Viszont magas értéke miatt csupán március 25. és április 7. között van lehetőség költségmentesen beszerezni 3.990 Ft- helyett.

Hogy cselekvésre sarkalljalak Téged. Hitem szerint egy igazi vállalkozónak minden lehetőséget meg kell ragadnia, hogy a lehető legmagasabb színvonalon tudja nyújtani a szolgáltatását. Ráadásul az online világ nagyon gyors, nincs mire várni. Ha Te igazi vállalkozó vagy és komolyan gondolod az online jelenléted, akkor nem vesztegetheted az időd, mert megelőznek.

Mert tiszteletben tartom az idődet, mivel nincs annál értékesebb. Hét napon keresztül kapsz egy-egy levelet, melyek egyenként körülbelül 10 percnyi ráfordítást igényelnek, így elfoglaltságaid mellett is el tudod őket olvasni. Mindemellett szeretném, hogy valóban hasznosuljon számodra a kurzus, így napról napra haladva lesz ideje az információknak, hogy leapadjanak.

Hét napon keresztül napi egy e-mailt fogsz kapni a megadott címedre, mely tartalmazza az adott napra szánt tudásanyagot. Az első leveled a feliratkozásod követő napon kapod meg, innen indul a hét nap.

A leveleket úgy alakítottam ki, hogy napi 10-15 perc alatt át lehessen tekinteni őket, tiszteletben tartva a drága idődet.

Igen, mivel kipróbált módszereket tartalmaz, amelyek nagy értéket képviselnek, április 7. után ismét díjkötelessé válik. Hozzáteszem értéke miatt még 3.990 Ft-ért is nagyszerű befektetés.

Ha a lehető legtöbb embernek szeretnél segíteni a szolgáltatásoddal, bizalmat kell építened leendő ügyfeleidben. Az "Online jelenlét bizalommal" pont ebben lesz a segítségedre.

Szerezd meg a tudást most, és legyél tele ügyfelekkel!
Csak március 25. és április 7. között éred el teljesen díjtalanul az e-mail kurzust.
Ne maradj le róla!

nap
óra
perc
másodperc

Szavazz bizalmat az űrlap kitöltésével, és már a Tiéd is!

Elolvastam és elfogadom az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat. Hozzájárulok személyes adataim kapcsolatfelvétel céljából történő kezeléséhez.