Karácsonyi sales oldal

Hogyan hozd ki a maximumot a karácsonyi szezonból szolgáltatóként vagy értékesítőként?

Idén Te is élvezd az ünnepi készülődést, az értékesítést pedig hagyd a sales oldaladra!

Hogyan hozd ki a maximumot a karácsonyi szezonból szolgáltatóként vagy értékesítőként?

Idén Te is élvezd az ünnepi készülődést, az értékesítést pedig hagyd sales oldaladra!

Karácsonyi sales oldal
Karácsonyi sales oldal

Mire jó a sales oldal?

ügyfélszerzés

automatikus értékesítés

bevételnövelés

Mi is az a sales oldal?

Karácsonyi sales oldal

A sales oldal egyetlen lapból álló weboldal, melynek határozott célja van: az értékesítés. Hívják landing, vagyis landoló oldalnak is, mivel célzott érdeklődőket terelnek rá, akiknek az a prioritásuk, hogy minél gyorsabban megoldást találjanak a problémáikra. Itt nincsen mellébeszélés, ugyanis ezek a weblapok tudatosan terelik a látogatókat a vásárlás irányába, ahol megtalálják a vágyott megoldást gondjaikra.

A klasszikus weboldalakkal ellentétben a sales oldalon nincsenek hagyományos menüpontok, aloldalak vagy kifelé mutató linkek, csupán a vásárlásra ösztönző gombok és a kapcsolat felvételi űrlap. A látogatók figyelmét így semmi sem vonja el, mivel az fókuszálva van. Ennek köszönhetően sokkal jobb eredményekre képes, mint a hagyományos weboldal. Ráadásul az eredményeket is gyorsabban hozza.

Miért éri meg Neked is egy saját sales oldal a karácsonyi szezonra?

Az ünnepi időszak messze a legerősebb értékesítési szezon az egész évben. Akármelyik szektorra is vetjük a tekintetünket, az látjuk, hogy évről évre jobban pörög ebben a bő két hónapos időszakban. A legintenzívebb növekedést természetesen az online értékesítés könyvelheti el egyszerűsége és gyorsasága miatt, melyek egyre fontosabbak az ügyfeleknek és a vásárlóknak. Ma már egyértelmű, hogy aki kimarad az online értékesítés világából, az számtalan ügyfelet és vásárlót veszít, megfosztva magát a fejlődéstől.

Sales oldaladdal ezzel szemben:

Akik már sales oldallal értékesítettek karácsonykor

Kiknek ajánlott a sales oldal?

Előadóknak

Kézműves termékek értékesítőinek

Szolgáltatóknak

Hogyan fogja sales oldalad megtölteni a puttonyod?

Helyetted értékesít éjjel-nappal

A sales oldal legnagyobb előnye, hogy a nap 24 órájában értékesíti terméked és szolgáltatásod az ünnepi szezonban. Igen, még akkor is amikor Te alszol vagy végre nyugodtan készülsz az év legszebb időszakára.

Kialakítása, háttér funkciói, külleme és szövegezése a szolgáltatások és a termékek irányába tereli a látogatóid, hogy vásároljanak Tőled. Nincs ennél hatékonyabb értékesítési rendszer, ráadásul automata módon az otthonod kényelméből.

Karácsonyi sales oldal
Karácsonyi sales oldal

Marketing alapot biztosít

Sales oldalad egy valódi marketing gépezet, amely arra lett tervezve, hogy eladjon.

Pár kattintással megoszthatod a közösségi média különböző felületein. Mindez pedig egyetlen forintodba sem kerül, mégis több ezer potenciális embert érsz el.

Ugyanakkor a Google vagy a közösségi oldalak révén célzottan tudod hirdetni tevékenységed, még több embert elérve az év azon szakaszában, amikor mindenki sokkal jobban kinyitja a pénztárcáját, mint máskor.

Levelezőlistát épít Neked

Összegyűjti Neked minden érdeklődő e-mail címét, amelyből levelezőlistát tudsz kialakítani.

Hogy ez mire lesz jó?

Későbbi kampányaid során vagy akár a következő ünnepi szezonban, mint a Valentin-nap és a húsvét elegendő lesz elővenned az e-mail listát, és aktuális ajánlataid kiküldeni olyan embereknek, akik már vásároltak Tőled, vagy olyanoknak akiket legfőbb ideje meggyőzni, hogy tegyék meg.

 

Karácsonyi sales oldal

Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy az idei szezonban a Te szolgáltatásod vagy terméked kerüljön sok-sok karácsonyfa alá!

Üdvözöllek!

Erős László vagyok, az Eros|Design alapítója.

Eros | Design - Erős László

Webdesignerként alkotok sales oldalakat az alábbi szempontok szerint:

fókusz | motiváció | kitartás

Számomra e hármas biztosítja a célt, amelyek  egy weblap formájában öltenek testet. Neked is megvan a magad célja, melyet egyedül Te érhetsz el. Senki más. Ha velem dolgozol, én egy nagy lépéssel közelebb viszlek hozzá egy lényegre törő és igényes sales oldal által.

Persze mindketten tudjuk, hogy a hangsúly nem az oldalon van, sem Neked, sem nekem. Hanem a sikeren, a szabadságon, azon, hogy azt tehetjük, amit szeretünk. A sales oldal csupán egy eszköz ehhez, amely akkor telik meg élettel, ha hitelesen képviseljük és élvezzük, amivel foglalkozunk.

Ezért elsősorban feltörekvő, egyéni vállalkozók, előadók és alkotók számára készítek sales oldalakat, akik készen állnak a siker következő szintjére lépni ezzel az automata bevételnövelő rendszerrel.

Eros | Design - Erős László

Mi az első lépés, hogy Neked is legyen egy ilyen automata bevételnövelő rendszered?

Jelentkezz az ingyenes konzultációra, és beszéljünk a Te sales oldaladról is!

Miről is fog szólni a megbeszélésünk?

Készen állsz végre a legsikeresebb karácsonyi szezonodra?

Akkor töltsd ki az űrlapot, és jelentkezz az ingyenes konzultációra!

Jelentkezési űrlap

Elolvastam és elfogadom az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat. Hozzájárulok személyes adataim kapcsolatfelvétel céljából történő kezeléséhez.

Mielőtt távoznál!

Kérd az ingyenes útmutató videómat, amelyből megtudhatod, hogyan viheted sikerre tevékenységed online is!

Karácsonyi sales oldal